En aquesta galeria pots llegir tot el manga en català que han editat els diferents fansubs i que no ha estat llicenciat en la nostra llengua.

Inici / Quant a

Manga dels fansubs en català

Aquest web pretén ser un lloc on poder llegir tot el manga en català que hagin publicat els diferents fansubs en català, recollits a Fansubs.cat.

En cap cas pretenem fer cap mal als autors de les obres originals ni a les editorials que apostin pel manga en la nostra llengua. És per aquest motiu que les obres llicenciades per a la seva edició en català no estan permeses en aquesta galeria i en seran eliminades.

Aprofitem aquesta secció per donar les gràcies a l'Elwe per l'ajuda i la feina feta a MangAnimelliure, web de la qual parteix aquesta.

Piwigo

Aquesta galeria fotogràfica es basa amb el programari Piwigo.

Piwigo és una aplicació web de gestió d'àlbums de fotos. Està escrita en llenguatge PHP i accedeix a bases de dades MySQL.

Originàriament fou escrita pel seu creador, Pierrick Le Gall, com a projecte personal durant la tardor de 2001 amb el nom de PhpWebGallery. A la primavera de l'any 2002, es va publicar sota la llicència GPL, i va nàixer tota una comunitat en torn al projecte i, d'avui ençà, sumen ja més de 10 anys.

El 15 de febrer de 2009 el nom del projecte original PhpWebGallery, va evolucionar al nom actual de Piwigo. Es va optar per un nom més curt, d'una paraula, sense referències a llenguatges de programació i, a més, conservant l'acrònim PWG del seu nom original. També es va renovar intensament el lloc web amb l'objectiu d'oferir un espai més agradable, còmode, i amb un gran nombre d'eines a disposició de la comunitat per establir una base evolutiva sòlida i permanent.

Actualment, el projecte està impulsat per una comunitat plenament activa d'usuaris i desenvolupadors que prospera constantment. A dia d'avui (2012), consta d'un equip format per 20 membres i 50 traductors i llocs web disponibles en 10 idiomes. Disposa d'un gran nombre d'extensions que n'estenen àmpliament les seves funcionalitats. Permeten incorporar nous complements, temes, eines, idiomes i modificacions que fan que sigui fàcilment personalitzable. I el millor de tot és que Piwigo és un programari madur, estable, lliure i totalment gratuït.

La traducció de Piwigo a la llengua catalana és creada i mantinguda per: (en ordre alfabètic)

Gràcies per la vostra aportació!

Visiteu el web de Piwigo

Animi's a col·laborar amb el projecte Piwigo