Wanted!

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

Abans que existís One Piece, Eiichiro Oda va dibuixar un seguit d'històries curtes autoconclusives que, amb el temps, van acabar recopilades en una antologia anomenada Wanted!. En aquesta antologia hi trobareu un pistoler posseït per un fantasma, un monjo exterminador de monstres poruc, Déu totpoderós fent de les seves amb un carterista, un samurai solitari amb un gran sentit de l'honor i dos capítols pilot del que en un futur seria l'obra mestra d'Eiichiro Oda.

Aquesta versió de Wanted! inclou un capítol que no hi sortia en la versió original: "Romance Dawn, Versió 1", que es tracta del primer capítol pilot del que en un futur seria One Piece. Com que el segon capítol pilot de la sèrie, "Romance Dawn, Versió 2" sí que és a l'antologia, vam creure convenient incloure'l com a "capítol 0". En altres paraules, la versió de Lluna Plena no Fansub té un capítol més que d'altres versions!
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
Lluna Plena no Fansub